Aylin Aslım Haddini Bil! Işın Karaca Ve Gülşen Olayına Ne Hakla Karışıyorsun Sana Ne!

Işın Karaca yılların sanatçısı o güzel sesiyle bizleri etkileyen kadın birçok albüme imza atmış Gülşen'e hakaret mi etmiş de sen gelip konuşabiliyorsun bu konuda...

 

 

Yeter ya cidden yeter konuşmayayım diyorum yapamıyorum. Canım benim bak tamam senin de başarıların var. Yapmışsın birşeyler fakat Işın Karaca milyonlara sesini duyurmuş biri. Herkes tanır ve ne kadar nazik bi insan olduğunu ne kadar naif alçak gönüllü olduğunu herkes bilir! Saatlerce de övebilirim. O hep sesiyle gündemdeydi. Eeee peki sen ben seni misal çok duymadım. Şahsen 1 veya 2 kere ama dışarıya sorsak tanırlar mı? Muamma! İnsanların sözünden sana ne? Atlıyorsun yok Işın Karaca işsiz; yok vizyonsuz! Ağzımı bozmayacağım ya cidden sinirlerim hopladı!

 

aylin aslin haddini bil sana mi kaldi isin karaca ya laf soylemek

 

Canım benim Aylin’cim lütfen gündemde kalmak için sınırları zorlama haddini billlll!

 

Işın sana bir şey yazar mıydı? Hayır! Cevap dahi vermezdi çünkü ihtiyacı yok prime. Kadın gerçek sanatçı amacım bu yazıda kimseyi küçümsemek veya kırmak değil ama ağzınızı tutun az ya! Sanatçı sanatçıya düşman olmasın. O zaman hepimiz toto moto açalım gezelim bu mu doğrusu? Aylin’cim yapma!

 

 

Yazan: Efecin (Furkan Efe Cin)