Aynur Aydın Hacklendi!

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın’ın sosyal medya hesapları eklendi, kıyamet koptu.

 

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın’ın sosyal medya hesapları hacklendi. Şoke eden fotoğraflar ve yazışmalar çıktı. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesaplarını hackleyen kişi ya da kişiler ünlü şarkıcının iç çamaşırlı fotoğraflarını yayınladı. Bu durum kısa süre sonra şarkıcının hesabının hacklendiğinin ispatı olarak görüldü.

 

Ünlü şarkıcının hesabını hackleyen kişi ya da kişiler bununla da kalmadı başka bir skandalı daha ifşa ettiler. Şoke eden yazışmayı da yayınlayan hacker ya da hackerlar ünlü şarkıcının kendisi gibi şarkıcı olan Edis Görgülü ile ilişkisini ortaya çıkardılar.

 

Daha sonrasında Twitter hesabı da hacklenen ünlü şarkıcının buradan da yine iç çamaşırlı bir videosu yayınlandı.

 

Tüm bu gelişmelerin ardından fotoğraf ve yazışmaların kısa süre sonra silinmesi ile birlikte bu kez gözler Aynur Aydın’a çevrildi. Instagram sayfasını geri alan Aynur Aydın bir açıklama yaptı.

 

Yayınladığı paylaşımda ağladığı görülen ünlü şarkıcı “ İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Instagram’ı geri aldık. Twitter için uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Çok rica ediyorum. Herkese geçmiş olsun kusura bakmayın” dedi.

 

 

 

Not: Fotoğraflar Aynur Aydın'ın sosyal medya sayfalarından alınmıştır.