Aynur Aydın'ın Yalı Çapkını'nda Öpüşme Sahnesine Tepkisi Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Star TV'de reyting rekorları kıran Yalı Çapkını'nın son bölümünde yer alan Ferit ile Seyran'ın öpüşme sahnesine tepki gösterirken, tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Star TV'de reyting rekorları kıran Yalı Çapkını'nın son bölümünde yer alan Ferit ile Seyran'ın öpüşme sahnesine tepki gösterirken, tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Star TV'de reyting rekorları kıran Yalı Çapkını'nın son bölümünde yer alan Ferit ile Seyran'ın öpüşme sahnesine tepki gösterirken, tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen diziler arasına giren Yalı Çapkını dizisi yine olay bir sahneyle gündeme geldi. Bazı sahneleri tepki alan dizide Ferit ve Seyran karakterlerine hayat veren Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, yeni bölümde herkesin ortasında öpüşmeye başladı.

 

ÖPÜŞME SAHNESİ TEPKİSİ

 

İkili arasında başlayan aşk izleyenleri sevindirirken Aynur Aydın'dan dizeye dair ilginç bir paylaşım geldi. Twitter hesabını aktif kullanan şarkıcı dizi için "Arkadaslar star tv de 5 dakikadir öpüşüyorlar" paylaşımı yaptı. Kullanıcılar ise bu tweetin altında Seyran-Ferit ikisine ait komik görsellerle cevap verdi.

 

İşte o paylaşım;

 

aynur aydin in yali capkini tepkisi sosyal medyada gundem oldu