Ayşe Arman'dan Takipçisinin Köpeğinin Yaşlılığıyla İlgili Çok Zor Yorumuna Dikkat Çeken Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Ayşe Arman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeğinin sağlık durumu ile ilgili bilgi verirken, bir takipçisinin köpeklerin yaşlılıkları ile ilgili yaptığı "Çok zor" yorumuna dikkat çeken bir yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Ayşe Arman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeğinin sağlık durumu ile ilgili bilgi verirken, bir takipçisinin köpeklerin yaşlılıkları ile ilgili yaptığı "Çok zor" yorumuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Ayşe Arman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeğinin sağlık durumu ile ilgili bilgi verirken, bir takipçisinin köpeklerin yaşlılıkları ile ilgili yaptığı "Çok zor" yorumuna dikkat çeken bir yanıt verdi. 

 

Sizin yaşlılığınız da zor olacak!

 

Yorum İfşa'nın haberine göre; Ayşe Arman'ın Instagram sayfasından yaptığı "Hello, dün bizimki kasları güçlensin diye suda yürüdü ya.. Sonra bana yürüdü haha. Kucağımda pek huzurlu, ben de. Yarın sabah da saç traşı var. Bu dede hali geçecek. İçinden genç bir delikanlı çıkacak, saçları kesilince öyle oluyor" şeklindeki paylaşımına yorumda bulunan takipçisi "Yaşlılıkları çok zor bir süreç. Onun da sizin de Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı. Bu yoruma kayıtsız kalmayan Arman "Kimin yaşlılığı kolay ki! Sizin ki de zor olacak. Hepimizin ki zor olacak" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ayse arman dan kopeginin yasliligi icin cok zor diyen takipcisine yanit verdi



Etiketler: