Ayşe Özyılmazel Ve Berrak Tüzünataç Hürriyet'in Defne Samyeli Haberine Tepki Gösterdiler!

Ünlü oyuncu Defne Samyeli ve ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel Twitter sayfalarından Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde Mehmet Üstündağ imzasıyla çıkan Defne Samyeli Cem Yılmaz haberine kullanılan haber dilinden dolayı tepki gösterdiler. 

 

Ünlü oyuncu Defne Samyeli ve ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel Twitter sayfalarından Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde Mehmet Üstündağ imzasıyla çıkan Defne Samyeli Cem Yılmaz haberine kullanılan haber dilinden dolayı tepki gösterdiler. Son dönemde gündeme dair yaptığı yorumlarla ilgi çekmeye devam eden ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç ve gazeteci Ayşe Özyılmazel Twitter sayfalarından Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde Mehmet Üstündağ imzasıyla çıkan Defne Samyeli Cem Yılmaz haberine kullanılan haber dilinden dolayı tepki gösterdiler.

 

Twitter sayfalarından haberde kullanılan "Geçmişiniz peşinizi bırakmaz, geçmişinizden kurtulamazsınız" sözlerine tepki gösteren ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel'in "Ne kadar çirkin, kadını aşağılayan, erkeğin elinin kiri sayan bir haber ve yazı. Üstelik Hürriyet’te. Kadın geçmişinden kurtulamayan yollu, erkek paylaşılamayan paşa çocuk öyle mi? Ayıp! Bir kadına ‘Geçmişinden kurtulamazsın’ ne demek ya?" ifadelerini destek veren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç "“Geçmişinden kurtulamazsın” hadi ya...  bu tür itibarsızlaştırmaların işe yaramadığı ve tam tersi teşebbüs sahibine bedel ödettiği bir döneme girdik artık, şükürler olsun ki. Böyle bir lisan kullandığınızda, hedefinizi değil kendinizi itibarsızlaştırıyorsunuz artık." dedi. 

 

İşte o paylaşımlar,