Ayşe Tuğba Şengel'den Kışa Özel Yoğurt Kürü ve Diyeti!

Youtube'da yayınladığı sağlık ve diyet videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel, yayınladığı videosunda kışa özel yoğurt kürü ve 3 günlük yoğurt diyeti hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık ve diyet videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel, yayınladığı videosunda kışa özel yoğurt kürü ve 3 günlük yoğurt diyeti hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık ve diyet videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel, yayınladığı videosunda kışa özel yoğurt kürü ve 3 günlük yoğurt diyeti hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda kış aylarında göbek bölgesindeki kilolardan kurtulmanızı sağlayacak yoğurt kürü ve diyeti hakkında konuşan ünlü diyetisyen bu konuda önemli bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü diyetisyen sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte yoğurt kürü için gereken malzemeler; 

 

Malzemeler:

 

1 kase yoğurt

3 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek

1/4 rendelenmiş çiğ kereviz

2 tam ceviz

 

Yoğurt kürünün yapılışı ve kışa özel 3 günlük diyet programıyla ilgili bilgileri Ayşe Tuğba Şengel'in aşağıdaki videosunu takip ederek öğrenebilirsiniz.