Ayşegül Aldinç'ten Billur Kalkavan'ın Vefatı İle İlgili Dikkat Çeken Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akciğer kanserine yenik düşen Billur Kalkavan ile ilgili duygu dolu bir paylaşım yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akciğer kanserine yenik düşen Billur Kalkavan ile ilgili duygu dolu bir paylaşım yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akciğer kanserine yenik düşen Billur Kalkavan ile ilgili duygu dolu bir paylaşım yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akciğer kanserine yenik düşen Billur Kalkavan ile ilgili "Güzeller güzeli, dik duruşlu, iradeli, sözünü sakınmayan canım kadın, gittiğin yerde mutlu ol.  Ruhun sevinçle dolsun. Mekânın cennet, Allah’ın rahmeti üzerine olsun. Ailene, hayat arkadaşın canın Buğra Bahadırlı’ya sabırlar diliyorum" ifadelerini kullanan Aldinç sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aysegul aldinc ten dikkat ceken billur kalkavan paylasimi