Ayşegül Aldinç'ten Bülent Özveren'in Vefatı İle ilgili Duygusal Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bülent Özveren'in vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bülent Özveren'in vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bülent Özveren'in vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İçimden bi parça daha koptu!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bülent Özveren'in vefatı için "İçimden bi parça daha koptu. Çok üst üste olmadı mı bu gidişler? Şu an hissettiğim duygu hüzün ve iyi ki tanımışım mutluluğu. Sevgili Sebla acını tüm kalbimle paylaşıyorum. Sabırlar diliyorum. Cennet mekânı olsun. Allah rahmet eylesin. Nurlarda uyusun..." ifadelerini kullanan Aldinç sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

aysegul aldinc ten bulent ozveren in vefati icin duygusal paylasim