Ayşenil Şamlıoğlu'ndan Tarkan'ın Yatı İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Güzel sağlıklı günlerde kullansın!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Tarkan'ın yatı için "Tarkan'ın yatını çok beğendim, güzel sağlıklı günlerde kullansın, helâl para ile alınana hayırlı uğurlu olsun denir, ötesi isimlendirmek istemediğim fena bir şeydir." ifadelerini kullanan Şamlıoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

aysenil samlioglu tarkan in yati ile ilgili dikkat ceken yorumda bulundu