Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel Sorusuna Yanıt Vermedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün görüntülenirken sevgilisi Cemre Baysel ile ayrıldığı iddialarıyla ilgili soruya yanıt vermek istemedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün görüntülenirken sevgilisi Cemre Baysel ile ayrıldığı iddialarıyla ilgili soruya yanıt vermek istemedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün görüntülenirken sevgilisi Cemre Baysel ile ayrıldığı iddialarıyla ilgili soruya yanıt vermek istemedi.

 

Cemre Baysel sorusuna yanıt vermedi!

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz akşam Yeniköy'deydi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden oyuncu, “Arkadaşlarımı beş dakika görmeye geldim, onda da size yakalandım” dedi. Yeni projesi hakkında konuşan Aytaç Şaşmaz “Dizimizin ilk bölümü yayınlanacak. Merak içinde bekliyorum. Bu diziye odaklandım. O yüzden şu an dijitale bir proje yapmayı düşünmüyorum" açıklamasını yaptı. Meslektaşı Cemre Baysel ile ayrılık haberlerinin sorulması üzerine yakışıklı oyuncu, “Konuşmak istemiyorum bu konu hakkında. Eğer bir şey yazmak isterseniz. 'Konuşmak istemedi' diye yazarsanız sevinirim” dedikten sonra mekandan ayrıldı.