Azer Bülbül'ün Hayatı Film Oluyor! Azer Bülbül'ü Kim Canlandıracak? Cihangir Ceyhan Mı Kıvanç TatlıtuÄŸ Mu?

Azer Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye taşınırken, ünlü sanatçıyı canlandırması beklenen isimlerden Kıvanç TatlıtuÄŸ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gitti. 

 

Azer Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye taşınırken, ünlü sanatçıyı canlandırması beklenen isimlerden Kıvanç TatlıtuÄŸ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gitti. Azer Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye taşınırken, ünlü sanatçıyı canlandırması beklenen isimlerden Kıvanç TatlıtuÄŸ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gitti. 

 

Kıvanç TatlıtuÄŸ ve Cihangir Ceyhan sosyal medyanın gündeminde. Türk halk müziÄŸi, arabesk fantezi sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatının film olması sürecinde iki ünlü oyuncuya teklif gittiÄŸi iddia edildi. "Yaralandın mı Ey Can" , "Dokunmayın Çok Fenayım", "Her An Her Åžey Olabilir ve "ÇoÄŸu Gitti Azı Kaldı" adlı parçalarıyla hafızalara kazınan arabesk müziÄŸin unutulmaz isimlerinden olan Azer Bülbül'ün hayatı film olacak. 2012 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Azer Bülbül'ü canlandıracak isimler arasında iki yakışıklı oyuncu öne çıkıyor.

 

Sabah'ta yer alan iddiaya göre filmde Azer Bülbül'ü canlandırması için iki isim ile görüÅŸmelere baÅŸlandı. Ömer Karahan yazısında ÅŸunları yazdı: "Ä°lki Kıvanç TatlıtuÄŸ ikincisi ise Cihangir Ceyhan… Ä°ki isim de Azer Baba karakterine cuk oturabilecek tipler… Bakalım beyaz perdede Azer Baba'yı kim canlandıracak?"