Aziz Aliş Ayaz Gülşen Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Aziz dizisi Aliş Ayaz Gülşen kimdir? Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Aliş karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayaz Gülşen, şu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Peki Ayaz Gülşen kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aziz dizisi Aliş Ayaz Gülşen kimdir? Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Aliş karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayaz Gülşen, şu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Peki Ayaz Gülşen kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

aziz dizisi alis ayaz gulsen kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Aziz dizisi Aliş Ayaz Gülşen kimdir?

 

Ayaz Gülşen kimdir? Oyunculuğa ilk Dip dizisi ile adım atan Ayaz Gülşen şimdiye kadar İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Benim Tatlı Yalanım, dizilerinde rol almıştır. Aziz dizisinde Aliş karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayaz Gülşen b2distanbul menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. Dizilerde olduğu kadar DeFacto gibi markaların reklamlarında da boy göstermektedir. Ata binmeyi, basketbol oynamayı ve bilgisayar oyunlarını çok sevmektedir. Hayvansever kişiliği ile beğeni toplayan oyuncunun bir kedisi bulunmaktadır. Instagram'da ayazglsn ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncunun 26.3K takipçisi bulunmaktadır.