Aziz Dizisi Aziz Payidar Murat Yıldırım Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Aziz Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Aziz Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde rol aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Murat Yıldırım, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.

 

aziz dizisi aziz payidar murat yildirim kimdir

 

Aziz Dizisi Aziz Payidar Murat Yıldırım kimdir? 

 

Hayatı Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öÄŸretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doÄŸdu. Ailesi Kürt ve Arap kökenlidir. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine MühendisliÄŸi Bölümünden sekizinci senesinde mezun oldu.Tiyatro ve müziÄŸe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. Televizyonda ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında yayınlanmaya baÅŸlayan Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaÅŸayan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin TerzioÄŸlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu Ä°mane Elbani ile 13 Kasım 2016'da ikinci evliliÄŸini yaptı. Sonrasında, Atv ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak Ä°ster?” adlı yarışma programını sunan Murat Yıldırım, 1.82 metre boyunda, 72 kilo ve Koç burcudur. Murat Yıldırım ÅŸimdilerde Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinde Aziz Payidar karakterine hayat vermektedir.