Aziz Dizisi Efnan Simay Barlas Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Efnan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Simay Barlas, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Efnan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Simay Barlas, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Simay Barlas, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

aziz dizisi efnan simay barlas kimdir

 

Aziz dizisi Efnan Simay Barlas kimdir? 

 

17 Mayıs 1998 tarihinde Ä°stanbul’da dünyaya gelen Simay Barlas, Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olmuÅŸtur. Ä°lk oyunculuk deneyimini ''Paramparça'' dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile yaÅŸayan Simay Barlas; Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde yer almıştır. Sonrasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ''Zalim Ä°stanbul'' dizisinde Damla karakterine hayat veren Simay Barlas, ÅŸimdilerde Aziz dizisinde Efnan karakterine hayat vermektedir. 23 yaşındaki güzel oyuncu, 1.66 metre boyunda, 47 kilo ve BoÄŸa burcudur.