Aziz Dizisi Final Mi Yapıyor? O İddia Şok Etkisi Yarattı?

Aziz dizisi final mi yapıyor? Show TV'de yayınlandığı her bölümüyle izleyiciyi ekrana kitleyen başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz dizisinin final yapacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Aziz dizisi final mi yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Aziz dizisi final mi yapıyor? Show TV'de yayınlandığı her bölümüyle izleyiciyi ekrana kitleyen başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz dizisinin final yapacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz dizisinin final yapacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Aziz dizisi final mi yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

aziz dizisi final mi yapiyor iste soke eden iddia

 

Aziz dizisi final mi yapıyor? 

 

21 Ocak 2022 tarihinde 10. bölümüyle ekranlara gelen Aziz dizisinin final yapacağı iddiası hayranlarını şoke etti. Aziz dizisinin yeni bölümünde Efnan ile Aziz arasındaki yakınlaşma hayranları tarafından çok beğenilirken Aziz’in Efnan’a “Birinin istekleri seni üzüyorsa yapma. Ben olsam bile yapma” sözleri dizinin yeni bölümüne damga vurdu. Dizinin 10. bölümünün önemi ise hayranları tarafından çok önemli olduğu ortaya çıktı. Yerli dizilerin yeni yayın hayatlarına başlarken anlaşmaları bilindiği gibi 10 bölümlük olmakta. Aziz dizisi dün yayınlanan bölümü itibariyle sözleşmesini tamamladı. Eğer reytinglerde beklenen rakamlar yakalanamazda Aziz dizisi yayın hayatına veda edecek fakat Show TV’de şimdilik bu yönde bir açıklama yapılmadı.



Etiketler: