Aziz Dizisi Murat Yıldırım Ve Eşi Iman Elbani'ye Uğurlu Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile eşi Iman Elbani'ye beraber oynadıkları Aziz dizisi uğurlu gelirken, ikili beraber reklam filminde rol aldılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile eşi Iman Elbani'ye beraber oynadıkları Aziz dizisi uğurlu gelirken, ikili beraber reklam filminde rol aldılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile eşi Iman Elbani'ye beraber oynadıkları Aziz dizisi uğurlu gelirken, ikili beraber reklam filminde rol aldılar.  

 

Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani Aziz dizisini ardından beraber reklam çekti. Ramo’nun ardından yine Show TV’nin Aziz dizinde başrol oynayan Murat Yıldırım, Faslı eşi Iman Elbani’yle yeni yıla Dubai’de girdi. Ünlü oyuncu ve eşinin yurt dışına tatile çıkmadan önce eşiyle bir halı reklamında rol aldığı öğrenildi. Yıldırım ve eşi Aziz dizisinde de beraber kamera karşısına geçmişti.

 

 

murat yildirim ile esi iman elbani ye aziz dizisi ugurlu geldi