Azize Dizisi Oyuncuları Ne Kadar Kazanıyorlar?

Youtube'da yayınladığı ilginç televizyon haberleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlginç Ama Gerçek yayınladığı videosunda başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi Azize dizisi oyuncularının bölüm başı kazançları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç televizyon haberleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlginç Ama Gerçek yayınladığı videosunda başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi Azize dizisi oyuncularının bölüm başı kazançları hakkında detaylı bilgiler verdi. Yayınladığı başarılı içeriklerle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ünlü Youtuber, Kanal D'nin geçtiğimiz gün ilk bölümü ile izleyenlerin beğenisine sunduğu, başrollerinde Buğra Gülsoy ile Hande Erçel'in yer aldığı Azize dizisi oyuncularının bölüm başına aldıkları tahmini ücretlerle ilgili detaylı bilgiler verirken, bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Azize dizisi oyuncuları ne kadar kazanıyorlar? Merak ediyorsanız İlginç Ama Gerçek'in videosunu aşağıdan takip edebilirsiniz.