Azize Dizisinin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

BaÅŸrollerini Mustafa Yıldıran, BuÄŸra Gülsoy, Hande Erçel gibi oyuncuların paylaÅŸtığı Azize dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

 

BaÅŸrollerini Mustafa Yıldıran, BuÄŸra Gülsoy, Hande Erçel gibi oyuncuların paylaÅŸtığı Azize dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Senaryosunu BaÅŸar BaÅŸaran, Meryem Gültabak ve Emre Özdur’un kaleme aldığı Azize dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

 

Süreç filmin yapımcılığını üstlendiÄŸi yönetmen koltuÄŸunda Volkan Kocatürk’ün oturduÄŸu Kanal D’nin cumartesi günleri ekranlara gelen dizisi Azize’nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

 

Azize’nin 5. bölümünde neler olacak?

 

Balkan iyileÅŸir iyileÅŸmez Alpanlar arasında kaos baÅŸ gösteriyor. Kartal'ın iÅŸleri eline alması kimsenin iÅŸine gelmiyor. BaÅŸta Balkan olmak üzere çoÄŸu kiÅŸi Kartal'ı iÅŸlerin başından çekmek istiyor. Öte yandan Azize Alpanların yanında kalmaya karar veriyor. Bu duruma ÅŸaşıran Kartal için iÅŸler iyice karışıyor! Azize'yi takip eden Kartal, Azize ve kardeÅŸini görünce duygularına hakim olamıyor. Ailesinin yaptıkları yüzünden çöken bir aile ile karşı karşıya olduÄŸunun farkına varıyor!

 

Detayları aÅŸağıdan öÄŸrenebilirsiniz.