Azra Edebali Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Azra Edebali kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Azra Edebali ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Azra Edebali kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Azra Edebali kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Azra Edebali ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Azra Edebali ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Azra Edebali kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

azra edebali kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Azra Edebali kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Azra Edebali kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından söz ettiren ve dikkat çeken sosyal medya fenomeni Azra Edebali 28 Ekim 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. Hayvansever kişiliğiyle sosyal medyada hayranlarından övgüler alan sosyal medya fenomeni bir köpek sahibir. Köpeğine olan sevgisini her fırsatta dile getirmektedir. Girişimci olan 24 yaşındaki sosyal medya fenomeni Azr Edebali isminde bir giyim markasının sahibidir. Kayak yapmak, seyahat etmek, arkadaşlarıyla vakit geçirmek, ata binmek en sevdiği hobileri arasındadır. Gittiği yerlerden sık sık paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeni hayranlarından yoğun beğeni almaktadır. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da azrasu45 ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni 169K takipçiye sahiptir. 

 



Etiketler: