Baba Dizisi Büşra Saruhanlı Özge Yağız Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Baba dizisi Büşra Saruhanlı Özge Yağız kimdir? Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleme aldığı aksiyon, dram türündeki Baba dizisinde canlandırdığı Büşra Saruhanlı karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özge Yağız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Baba Büşra Saruhanlı Özge Yağız kimdir? Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleme aldığı aksiyon, dram türündeki Baba dizisinde canlandırdığı Büşra Saruhanlı karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özge Yağız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

baba busra ozge yagiz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Baba Büşra Özge Yağız kimdir?

 

Özge Yağız kimdir? Özge Yağız, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi mezunudur. ... İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, daha sonra Kanal 7 ekranlarında yayınlanmış olan Yemin dizisinde başrol karakteri Reyhan'ı oynamıştır. Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, 1.69 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.