Baba Dizisi Cansu Erim Özge Özacar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Baba dizisi Cansu Erim Özge Özacar kimdir? Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleme aldığı aksiyon, dram türündeki Baba dizisinde canlandırdığı Cansu Erim karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özacar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özge Özacar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Baba dizisi Cansu Erim Özge Özacar kimdir? Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleme aldığı aksiyon, dram türündeki Baba dizisinde canlandırdığı Cansu Erim karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özacar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özge Özacar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

baba dizisi cansu erim ozge ozacar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Baba dizisi Cansu Erim Özge Özacar kimdir?

 

Özge Özacar kimdir? Özge Özacar, 20 Kasım 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezundur. İlk oyunculuk denyimini 2015 yılında yayınlanan Küçük Tatlı Yalancılar dizisi ile yaşayan Özge Özacar; Lise Devriyesi ve Oyunbozan gibi dizilerde rol almıştır. Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Sevgili Geçmiş dizisinde Azra karakterine hayat veren Özge Özacar, 1.64 metre boyunda, 54 kilo ve Akrep burcudur.