Bade İşçil Boğaz’daki Atıklara İsyan Etti!

Bade İşçil Sahilde Köpeğini Gezdirmeye Çıktığı Esnada Gördüğü Manzara Karşısında Şoke Oldu!

 

Yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bade İşçil, Boğaz’daki çöp kirliğine isyan etti. Sahilde yürüyüşe çıkan oyuncu gördüğü manzara karşısında tepkisiz kalamadı. İşçil, etrafa çöp bırakılmasına tepki gösterdi.

 

Instagram hesabından etrafa bırakılan çöpleri ve balık tutanların bıraktığı kancalı misinaları paylaşan oyuncu, “İstanbul Boğazı harika. Hava da güzel olunca tıklım tıklım oluyor. Hakkımızdır Boğaz havası almak, keyifle manzarayı seyretmek, yürümek, koşmak, balık tutmak. Ama ne olur çöpünüze sahip çıkın. Bu atılan çöpler denize, yollara savruluyor. Hepinizin pisliğini temizlemeye çalışan da bir insan. O da bir vatandaş”  dedi.

 

 

Bade İşçil paylaşımına “Hele ki balık tutan arkadaşlardan rica ediyorum, ne olur dolanan kancalı misinalarınızı, çöpe bile atarken paketlemeniz gerekirken, yollara atmayın. Ben bugün yol boyunca toplayıp çöpe attım” şeklinde devam etti.

 

 

İşçil, sözlerine “Bunlar çoluk çocuk, insanlar, kediler, köpekler için çok tehlikeli. Bir rüzgarla denize savrulsa, tutmak için balık da kalmayacak” ifadelerini kullandı.