Bahadır Tatlıöz İstanbul'dan Kaçtı Bodrum'a Yerleşti! İşte Sebebi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Bahadır Tatlıöz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'u terk edip Bodrum'a yerleştiğini açıklarken, nedenlerini sıraladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Bahadır Tatlıöz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'u terk edip Bodrum'a yerleştiğini açıklarken, nedenlerini sıraladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Bahadır Tatlıöz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'u terk edip Bodrum'a yerleştiğini açıklarken, nedenlerini sıraladı. 

 

bahadir tatlioz bodrum a yerlesti nedenini acikladi

 

Bahadır Tatlıöz, eşi Yasemin Tatlıöz’le birlikte Bodrum’a yerleşti. Şarkıcı, İstanbul’dan neden taşındığını sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı. “İstanbul’dan kaçtım! Çünkü çok hassas bir ruh halim var. Olumsuzluklardan aşırı etkileniyorum. Üzgün ve naif insanları sömüren, hırslı ve saldırgan insanların bir arada yaşadığı bir şehir İstanbul.” “Nerede miyiz artık? Gümüşlük’e yerleştik. Bir adımda bahçeye, 10 adımda denize varıyor ayağım. En azından toprağa basıyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın, bu bir vazgeçiş değil. Daha güçlü bir başlangıcın ilk adımları.”