Bahar Candan Bankadaki Parasını Paylaştı! Görenler Şoke Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, OnlyFans kazancının yankıları henüz dinmemişken, bu kez banka hesabındaki parayı takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, OnlyFans kazancının yankıları henüz dinmemişken, bu kez banka hesabındaki parayı takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, OnlyFans kazancının yankıları henüz dinmemişken, bu kez banka hesabındaki parayı takipçileriyle paylaştı. 

 

Tam 12 milyon TL!

 

Paylaşımları ve açıklamalarla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, bu sefer de banka hesabındaki parayı paylaştı. Hesabında 12 milyon TL bulunan Candan, paylaşımına "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" notunu ekledi. İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran ve sonrasında yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yine adından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde her anını paylaştığı sosyal medya hesabından popo dikleştirme yaptırdığı anları yayınlayan Candan, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi. Candan bu sefer de banka hesabındaki 12 milyon TL'lik miktarı paylaştı. Mal varlığıyla dikkat çeken Candan, paylaşıma "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" yazdı.

 

bahar candan in banka hesabi olay oldu



Etiketler: