Bahar Candan'ın Başı Takıntılı Hayranı Yüzünden Dertte! Uzaklaştırma Kararı Aldırdım Evimi Satışa Çıkardım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan’ın başı tacizci hayranıyla dertte olduğu için evini satılığa çıkardı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan’ın başı tacizci hayranıyla dertte olduğu için evini satılığa çıkardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan’ın başı tacizci hayranıyla dertte olduğu için evini satılığa çıkardı.

 

bahar candan in basi tacizci hayrani ile dertte once uzaklastirma karari aldirdi simdi evini satiyor

 

EVİNİ SATIŞA ÇIKARDI!

 

Geçen hafta evinin önünde yatarak videosunu gizli bir şekilde çektiği için kendisine uzaklaştırma kararı aldırdığını söyleyen Candan evini satılığa çıkardığını söylerken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

KENDİ BAŞIMIN ÇARESİNE BAKACAĞIM!

 

Sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada “Merhaba arkadaşlar herkese iyi cumalar diliyorum. Geçen hafta rezidansımın kapısında yatan ve benim videomu çeken arkadaşa uzaklaştırma kararı aldım. Bu sitede oturuyormuş. Onun da bir dairesi varmış. Aslında onu kovabilirim istersem, artık burada yaşayamaz çünkü kanunen yasak bana yaklaşmaması gerekiyor. Ben vicdansız biri olmayacağım. Onun yerine evimi satacağım ve başka bir yerden ev alacağım ve ben kendim ondan uzaklaşacağım. Çünkü gerçekten insanların bazen ünlü biriyle yan yana olmayı kaldıramadıklarını düşünüyorum. Bana zarar verme potansiyelleri olduğunu düşünüyorum. O yüzden kendi başımın çaresine kendim bakacağım. Evim satılık. Evimi satın almak isteyenler DM’den mesaj atabilirler.” ifadelerini kullanan Candan sosyal medyada gündem oldu.

 

İşte o video;



Etiketler: