Bahar Candan'ın Erotik Deprem Paylaşımı Sosyal Medyada İnfial Yarattı! Ben Ve Ayıcığım..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ve kazancı ile dudak uçuklatan ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Instagram sayfasından yaptığı erotik Kahramanmaraş depremi paylaşımı ile sosyal medyada infial yaratırken taraflı tarafsız birçok kullanıcının yoğun tepkisine neden oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ve kazancı ile dudak uçuklatan ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Instagram sayfasından yaptığı erotik Kahramanmaraş depremi paylaşımı ile sosyal medyada infial yaratırken taraflı tarafsız birçok kullanıcının yoğun tepkisine neden oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Instagram sayfasından yaptığı erotik Kahramanmaraş depremi paylaşımı ile sosyal medyada infial yaratırken taraflı tarafsız birçok kullanıcının yoğun tepkisine neden oldu.  

 

Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda “Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz. Size yardım etmek için elimizde geleni yapacağız” şeklindeki deprem felaketini tiye alan ifadeler kullanan ve bunu yarı çıplak bir paylaşım ile süsleyen Candan sosyal medyada infiale neden olurken birçok ünlü isimden tepki gördü. Selin Ciğerci paylaşım için yaptığı yorumda "Bir yerde görürsem yüzüne tüküreceğim. İnsanlar ölüyor! Sen nasıl bir insansın ya! Gerçekten yazık! Allah belanı versin" ifadelerini kullanırken, İrem Derici Emniyet Genel Müdürlüğü'nü göreve çağırırarak "Be leş için acilen gereken yapın. Acil" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Bahar Candan'ın o paylaşımı ve yarattığı infial sonrası gördüğü tepkilerden bazıları;

 

bahar candan in erotik deprem paylasimi sosyal medyada infial yaratti

 

bahar candan in erotik deprem paylasimi sosyal medyada infial yaratti

 

Bahar Candan gelen tepki sonrası paylaşımı silerek özür diledi! 

 

Sosyal medyada yarattığı infial sonrası çark eden ve yaptığı hatanın farkına varan sosyal medya fenomeni acıyı yaşamanın farklı farklı çeşitleri olduğunu söylereken kendisinin yaptığının yanlış olduğunu söylerek özür diledi. 

 

İşte Bahar Candan'ın yaptığı özür açıklaması;

 

bahar candan in erotik deprem paylasimi sosyal medyada infial yaratti

 

bahar candan in erotik deprem paylasimi sosyal medyada infial yaratti