Balkan Ninnisi Jovanka Merih Öztürk Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Balkan Ninnisi Jovanka Merih Öztürk kimdir? TRT1'de 21 Haziran 2022 Salı günü yayınlanacak ilk bölümü ile ekranda olacak Balkan Ninnisi dizisinde Jovanka karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Merih Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Merih Öztürk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Balkan Ninnisi Jovanka Merih Öztürk kimdir? TRT1'de 21 Haziran 2022 Salı günü yayınlanacak ilk bölümü ile ekranda olacak Balkan Ninnisi dizisinde Jovanka karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Merih Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Merih Öztürk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

balkan ninnisi jovanka merih ozturk kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Balkan Ninnisi Jovanka Merih Öztürk kimdir? 

 

Merih Öztürk kimdir? Merih Öztürk, 28 Aralık 1999'da Düzce'de doğmuştur. Best Model Of Turkey 2018 üçüncüsü olan Öztürk, 6 yaşından itibaren oyunculukla ilgilendi. Son Osmanlı Yandım Ali, İki Aile, Trt Çocuk Reklamı, Transist Reklamı, Nerde O Yeminler, Danette Reklamı ve Veet Reklamı gibi çeşitli projelerde yer aldı ve Tv programlarına katılarak çocuk oyunculuk yaptı. 2016 yılında 16 yaşında ilk defa Best Model yarışmasına katıldığı sene finalist oldu. 2017 yılında Best Model’e yeniden katılmaya karar verdi ve yine finalist olarak 17 yaşında Best Promising (Gelecek Vaad Eden) ödülünü aldı. 2018 yılında yeniden Best Model of Turkey yarışmasına katılarak 18 yaşında Türkiye 3.’sü seçildi. Oyunculuk eğitimine devam etti. İngiltere’de yayınlanan Liverpool Victoria reklamında yer aldı. Blu TV'de yayınlanan Börü 2039 adlı bilimkurgu dizisinde Güney karakterini canlandırdı. Merih Öztürk şimdilerde TRT 1'de yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinde başrol olarak Jovanka karakterini canlandırıyor. Kariyerini Hasan Güngör menajerlik şirketine bağlı olarak geçirmektedir. Instagram'da merihozturk ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü oyuncu Merih Öztürk'ün bu mecrada 22.3K takipçisi bulunmaktadır.