Balon Patlarsa Ölersin!

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtuberlar Kafalar, yayınladıkları videolarında içinde yoğurt, tuz, un gibi maddelerin bulunduğu devasa balon altında bilgi yarışması yaptılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtuberlar Kafalar, yayınladıkları videolarında içinde yoğurt, tuz, un gibi maddelerin bulunduğu devasa balon altında bilgi yarışması yaptılar. Son dönemde yayınladıkları ilginç ve eğlenceli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuberlar Atakan Özyurt, Bilal Hanci ve Fatih Yasin'den oluşan Kafalar ekibi, bu kez tepelerinde balon şişerken patlamadan kendilerine sorulan ilginç soruları bilmeye çalıştılar. 

 

Özgürlük heykeli kaç tondur?, bir ahtapot bir kerede kaç yumurta bırakır?, hamam böcekleri kaç yıldır dünyada yaşamaktadır?, ölçülen en hızlı atın hızı kaç kilometredir?, yaşamış en ağır insan kaç kilodur?, Fatih Terim Milli Takım forması altında kaç gol atmıştır, Hong Kong'ta kaç gökdelen vardır? gibi soruları bilmeye çalışan ünlü Youtuberlar ilginç içerikleriyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. 

 

İşte videonun detayları..

 

 



Etiketler: