Bambaşka Biri Dizisindeki Adnan Oktar Göndermesi Yapan Oyuncu Adnan Oktarcı Çıktı!

FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde bu hafta yayınlanacak bölümde yapılacak Adnan Oktar göndermesi gündeme damga vururken, dizide Adnan Oktar'ın örgütüne üye ismi oynayan oyuncu Adnan Oktarcı çıktı. 

 

FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde bu hafta yayınlanacak bölümde yapılacak Adnan Oktar göndermesi gündeme damga vururken, dizide Adnan Oktar'ın örgütüne üye ismi oynayan oyuncu Adnan Oktarcı çıktı. Bambaşka Biri' dizisinde Adnan Oktar göndermesi yapan oyuncu Adnan Oktarcı çıktı! FOX TV ekranlarında yayımlanan "Bambaşka Biri" isimli dizinin bu haftaki bölümünde, "Kedicik" belgeselinden hareketle Adnan Oktar örgütüne yapılan gönderme dikkat çekti. Sahnede yer alan oyuncunun ise Adnan Oktar ile fotoğrafı çıktı.

 

Cumhuriyet'ten Can Uğur'un haberine göre; dizinin yayımlanan fragmanında Adnan Oktar'ın turnike ekibini canlandıran Ali Yücel’in, Oktar’ın tarikatında bulunduğu ortaya çıktı. Haberde dizide rol alan Ali Yücel’in tarikattayken çekilen görüntüleri paylaşıldı. Adnan Oktar’ın televizyon kanalı A9’da yayımlanan görüntülerde, Yücel’in hem dans etttiği hem de Oktar’ı dinlediği görülüyor. 'Bambaşka Biri' dizisinde bu hafta; Adnan Oktar’ın suç örgütündeki 'turnike sistemi'ne dikkat çekildi. Sisteme dahil edilmek için kız çocukları ile kadınları tuzağa düşürmeye çalışan ekip, diziye konu edildi. Pazartesi günü yayımlanacak 8. bölümün son fragmanında bir kadının, nasıl bu suç örgütünün tuzağına nasıl düştüğünü ve kurtulma mücadelesi verdiği gösterilecek.