Banu Güven'den İklim Tamkan Fırat Tanış Olayıyla İlgili Dikkat Çeken Sözler! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Banu Güven X platformundan yaptığı paylaşımda Fırat Tanış İklim Tamkan olayıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Banu Güven X platformundan yaptığı paylaşımda Fırat Tanış İklim Tamkan olayıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Geçtiğimiz gün ünlü piyanist İklim Tamkan'ın Fırat Tanış ile ilgili paylaşımına yorumda bulunan ünlü gazeteci Banu Güven X platformundan yaptığı paylaşımda Tamkan'a desteğini gösterdi. 

 

X platformundan yaptığı paylaşımda İklim Tamkan'ın açıklamaları için "İklim Tamkan, Fırat Tanış’la ilgili açıklamayı yaparken ne güzel demiş: “İnandığım değerler, öz saygım ve öngörülerim bu kişinin bir şiddet faili olduğu bilgisini hemcinslerimle ve kamuoyu ile paylaşma zorunluluğunu doğurdu. Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum.” @iklimtamkan sana koca bir kalp" ifadelerini kullanan Güven Tamkan'a desteğini belirtti. 

 

İşte o paylaşım;

 

banu guven den iklim tamkan firat tanis olayiyla ilgili dikkat ceken aciklama