Banu Karadağlı Ve Efecin'e Siber Saldırı! Hesapları Hacklendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü basketbolcu Banu Karadağlı ile sunucu ve yazar Furkan Efe Cin (Efecin)'in hesapları siber korsanlar tarafından hacklendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü basketbolcu Banu Karadağlı ile sunucu ve yazar Furkan Efe Cin (Efecin)'in hesapları siber korsanlar tarafından hacklendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü basketbolcu Banu Karadağlı ile sunucu ve yazar Furkan Efe Cin (Efecin)'in hesapları siber korsanlar tarafından hacklendi.

 

Ünlü Basketbolcu Banu Karadağlı'ya ve Efecin'e siber saldırı!

 

Dün gece saatlerinde  ünlü basketbolcu Banu Karadağlı’ya bir şikayet var mesajı yollandı ekran görüntüsü şeklinde ağza alınmayacak yazılar yazan görüntüde Banu Karadağlı hakkında asılsız iddialar yer alıyordu. Yazıyı gönderende Azize Kaya isminde bir tiktokçu olduğunu idda eden kadındı.

 

banu karadagli ve efecin e siber saldiri hesaplari hacklendi 2

 

Bunun üzerine Banu Karadağlı endişe içinde gönderilen linke tıklayıp giriş yaptı. Fakat bunun fake hesap çalma sistemi olduğu ortaya çıktı. Banu Karadağlı hemen hesabı çalınınca polise gitti ve işlemleri başlattı o sırada sunucu ve müzisyen Efecin 'e Banu Karadağlı hesabından aynı fotoğraflar yollandı ve endişe yaşandı neyse ki polisler gereğini yapıp hesabı geri aldı.  

 

banu karadagli ve efecin e siber saldiri hesaplari hacklendi 3

 

 

banu karadagli ve efecin e siber saldiri hesaplari hacklendi 4

 

banu karadagli ve efecin e siber saldiri 5