Banu Parlak'tan Nez Demir'e Çok Sert Sözler! Bundan Sonra Gör Sen Beni!

Banu Parlak Nez Demir için neler söyledi? Sosyal medyada daha öncede birbirleri hakkında ağır hakaretlerde bulunan ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak ile Nez Demir yine polemiğe girerlerken, Banu Parlak, Nez Demir hakkında çok ağır sözler söyledi. Peki Banu Parlak Nez Demir için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Banu Parlak Nez Demir için neler söyledi? Sosyal medyada daha öncede birbirleri hakkında ağır hakaretlerde bulunan ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak ile Nez Demir yine polemiğe girerlerken, Banu Parlak, Nez Demir hakkında çok ağır sözler söyledi. Son dönemde sosyal medya üzerinden yaptıkları karşılıklı atışmalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak ile Nez Demir yine polemiğe girerlerken, Banu Parlak, Nez Demir hakkında çok ağır sözler söyledi. Peki Banu Parlak Nez Demir için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

banu parlak tan nez demir e cok agir sozler bundan sonra gor sen beni

 

 

Bundan sonra gör sen beni! 

 

Sosyal medyada daha öncede birbirleri hakkında ağır hakaretlerde bulunan ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak ile Nez Demir yine polemiğe girerlerken, Banu Parlak, Nez Demir hakkında çok ağır sözler söyledi. Instagram sayfasından yayınladığı videosunda güzellik merkezinin karşısına şube açıldığını söyleyen Parlak, Nez Demir için "Yapamayacaksınız. İzle gör bundan sonra sen beni ben sana söyleyeyim. Sen bana sallayacaksın, bana mı salladın diye soracağım sana diyeceksin hayır aşkım ben sana değil Dilan Polat'a salladım, ben sana neden salladım diyeceksin bana. Asla şubelerini paylaşmaz bilirsin Dilan ben şubelerimi açtıktan sonra şubelerini paylaştı. Kadın paylaşır tabii lan. Kadının şubesinin karşısına şube açıyorsun. Ben de paylaşırım. Kayseri şubemi tutmuşum tam gittiniz karşısına şube açtınız. Tabii ki paylaşacağım ağabey. Bir de bana sora sora yapıyorsunuz. Ha umurumda mı değil! Sen zaten nesin ki ben o çocuğa üzülüyorum. Ne anlarlar lan güzellikten. Para kazanmak için insanları hiçe sayan bir de üstüne insanları çok önemsiyormuş gibi bir tavır içindesiniz. Bana mı söyledin dediğimde ben sana söylemedim. Dilan da sormuş demiş ki bana söylemişsin bana Banu böyle söyledi demiş. Yok aşkım sen Banu'ya mı inanıyorsun. Yok aşkım sakın aşkım sakın gaza gelme diyorsunuz. Noldu lan bu nasıl bir korkaklık kız? Hani yüzüne söyleyenin ağzına ederdin" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o video;