Banu Parlak'tan Nez Demir'e Karşı Atak! Mahkemede Görüşürüz Dedi!

Dün gece Nez Demir ile Dilan Polat'ın sahibi olduğu Dionseps markasının saç düzleştirici ürünü üzerinden başlayan Banu Parlak Nez Demir kavgasından ikinci dalga yaşanırken, bu kez Banu Parlak Demir'in kendisi hakkındaki ağır sözlerine yanıt vererek, kendisiyle mahkemede hesaplaşacağını belirtti. 

 

Dün gece Nez Demir ile Dilan Polat'ın sahibi olduğu Dionseps markasının saç düzleştirici ürünü üzerinden başlayan Banu Parlak Nez Demir kavgasından ikinci dalga yaşanırken, bu kez Banu Parlak Demir'in kendisi hakkındaki ağır sözlerine yanıt vererek, kendisiyle mahkemede hesaplaşacağını belirtti. Dün gece Dionseps'in saç düzleştirici ürününü tanıtan Dilan Polat ile Nez Demir'le aynı anda Instagram sayfasından saç düzleştirici ürünlerin hiçbir işe yaramadığını profesyonel destek alınması gerektiğini söyleyen Banu Parlak birbirlerine girerken, Nez Demir'in kendisi hakkındaki ağır sözlerine Parlak yine Instagram sayfası üzerinden cevap verdi. 

 

Evladıma laf ettiğin story'i niye sildin? Mahkemeye sunacağım! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Demir'in kendisi ve çocuğu hakkındaki söylemlerine yanıt veren Parlak "Evladıma laf ettiğin story'i niye sildin ha? Çok mu tepki aldın? Küçücük çocuğu benim anneliğimi ağzına aldığın için çok mu tepki aldın ha? O atılan üç storyde hiçbir şey olmadığı halde üstüme saldırdığın için çok mu tepki aldın? Onu silmiş olman sadece insanlardan tepki almamanı sağlayacak ama onların hepsi kayıt edildiği için mahkemede her türlü sunulacak. Onun bilgisini vereyim de. Nasıl olsa videosunu sildim, evladıyla ilgili söylediği şeyleri ispat da edemez, nasıl olsa tedbir kararı var. Benim videolarımı da yayınlayamaz. Çok akıllıca! Önemli olan insanların görmesi değil ki mahkemede sunucak olmam canım. Şuan tek istediğin dayanamayıp o videoyu yayınlamam değil mi? Hele tedbir kararı olduğu için haksız da olduğun için benim o videoyu yayınlamam, yayınlayıp haksız duruma düşmem dimi hukuki süreçte? Ama yemezler kışkırtamazsın." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Banu Parlak'ın Demir'e verdiği o yanıt!