Baran Yıldız'dan Dikkat Çeken Yusuf Şenli Özgür Balakar Açıklaması! Sevgi Bu Mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Baran Yıldız, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Özgür Balakar'ın sevgilisi Yusuf Şenli'yi tırnaklarıyla nasıl yaraladığını anlatırken "Sevgi bu mu gerçekten?" dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Baran Yıldız, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Özgür Balakar'ın sevgilisi Yusuf Şenli'yi tırnaklarıyla nasıl yaraladığını anlatırken "Sevgi bu mu gerçekten?" dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Baran Yıldız, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Özgür Balakar'ın sevgilisi Yusuf Şenli'yi tırnaklarıyla nasıl yaraladığını anlatırken "Sevgi bu mu gerçekten?" dedi.

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Yusuf Şenli'nin boynundaki ve elindeki yaralanmaları gösteren ünlü sosyal medya fenomeni Özgür Balakar'ın bu tutumu için "Sevgi bu mu gerçekten?" dedi. 

 

İşte o video;