Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Burak Reis Serkan Ergün Kimdir?

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Burak Reis karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Ergün ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Serkan Ergün kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Burak Reis karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Ergün ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Serkan Ergün kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

barbaroslar akdeniz in kilici burak reis serkan ergun kimdir

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Burak Reis Serkan Ergün Kimdir?

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizide Burak Reis karakterine hayat vermektedir. Ünlü oyuncu Serkan Ergün Ä°zmir'in AliaÄŸa ilçesinde hayatını sürdürmektedir. Bu sebeple dizinin her yeni bölümünde Serkan Ergün AliaÄŸa ilçesinin Åžakran mahallesi tarafından dikkatle takip edilmektedir. Daha önce Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde de yer alan ünlü oyuncu performansıyla dizinin hayranlarından tam not almayı baÅŸarmıştır. Kaç yaşında olduÄŸu, burcu gibi bilgilere ulaÅŸamadığımız için yer veremiyoruz fakat en kısa zamanda güncelleyeceÄŸiz.