Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Diego Gökay MüftüoÄŸlu Kimdir?

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Diego karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Gökay MüftüoÄŸlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Gökay MüftüoÄŸlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Diego karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Gökay MüftüoÄŸlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Gökay MüftüoÄŸlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

barbaroslar akdeniz in kilici diego gokay muftuoglu kimdir

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Diego Gökay MüftüoÄŸlu Kimdir?

 

Gökay MüftüoÄŸlu, 1986 yılında Rize'de dünyaya gelmiÅŸtir. ... Bugüne kadar 10 film ve dizide rol alan Gökay MüftüoÄŸlu, 2018'de Kanal D ekranlarına gelen MuhteÅŸem Ä°kili dizisinde Hasan karakterini canlandırmıştır. Åžimdilerde ise Show Tv'de yayınlanan Arıza dizisinde yer almaktadır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı ve Amsterdam Üniversitesi Bruin Otten Alan Kullanımı ve Oyunculuk Bölümü eÄŸitimleri alan yakışıklı oyuncu Gökay MüftüoÄŸlu bir çok tiyatro oyunu, sinema, reklam ve dizide rol almıştır. Yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisi oyuncuları arasında yer alan Gökay MüftüoÄŸlu dizide Salih karakterini canlandırmaktadır. 1986 Rize doÄŸumludur.