Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Gregor Kaan Turgut Kimdir?

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Gregor karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Turgut ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Kaan Turgut kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Gregor karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Turgut ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Kaan Turgut kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.

 

barbaroslar akdeniz in kilici gregor kaan turgut kimdir

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Gregor Kaan Turgut kimdir?

 

Kaan Turgut, 19 AÄŸustos, 1985 tarihinde Ä°zmir'de EÅŸrefpaÅŸa'da doÄŸmuÅŸtur. Melike adında bir kız kardeÅŸi vardır. Anne-babası o küçük yaÅŸta iken ayrıldı. Oyunculuk ile birlikte Ä°stanbul'da yaÅŸamaya baÅŸlayan Kaan Turgut Elveda Rumeli, Mazi Kalbimde Yaradır, Küçük Sırlar ve Günebakan gibi dizilerde rol almıştır.