Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Hüma Gonca Cilasun Kimdir?

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Hüma karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Cilasun ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Gonca Cilasun kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya baÅŸlayan, yönetmenliÄŸini Berat ÖzdoÄŸan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Hüma karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Cilasun ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araÅŸtırılmaya baÅŸlandı. Peki Gonca Cilasun kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

barbaroslar akdeniz in kilici huma gonca cilasun kimdir

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Hüma Gonca Cilasun kimdir?

 

1966 yılının Mayıs ayında dünyaya gelen baÅŸarılı oyuncu Gonca Cilasun Ä°stanbul doÄŸumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih CoÄŸrafya Fakültesi, Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuÅŸtur. Ä°lk dizi oyunculuk deneyimini 2010 yılında Arka Sıradakiler isimli dizi ile gerçekleÅŸtirmiÅŸtir. Ardından bir çok sinema ve dizi projesinde oyunculuk kariyerini sürdürmüÅŸtür. 16 Haziran 1998 tarihinden bu yana Engin Hızarcı ile mutlu evliliÄŸi sürmektedir.