Barış Falay Evliliği Ve Yaşadıkları Trafik Kazası Süreciyle İlgili Konuştu!

Menajerimi Ara dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Barış Falay, Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken evliliği ve eşiyle yaşadıkları trafik kazası süreciyle ilgili konuştu. 

 

Menajerimi Ara dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Barış Falay, Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken evliliği ve eşiyle yaşadıkları trafik kazası süreciyle ilgili konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Barış Falay, Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken evliliği ve eşiyle yaşadıkları trafik kazası süreciyle ilgili konuştu. 

 

Ünlü oyuncu Barış Falay, Bloomberg HT'de yayınlanan Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. 15 senedir sanatçı Esra Ronabar'la evli olan Barış Falay, evlilikleri ve yaşadıkları trafik kazası süreci için şunları söyledi: "Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 12 yaşında bir çocuğumuz var, 37 yaşında baba oldum. Düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz."



Etiketler: