Barış Manço'nun Gerçekleşmeyen 3 Hayali Gün Yüzüne Çıktı!

90'lı yıllarda yaptığı müzik ve çocuk programlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Barış Manço'nun gerçekleşmeyen üç hayali ölüm yıldönümünde gün yüzüne çıktı. 

 

90'lı yıllarda yaptığı müzik ve çocuk programlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Barış Manço'nun gerçekleşmeyen üç hayali ölüm yıldönümünde gün yüzüne çıktı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Barış Manço'nun gerçekleşmeyen üç hayali ölüm yıldönümünde gün yüzüne çıktı. 

 

Barış Manço'nun gerçekleşmeyen üç hayali ölüm yıldönümünde gün yüzüne çıktı. Sabah Gazetesi’nden Yusuf İzel'in, Sabah Pazar Eki için kaleme aldığı araştırma yazısında Barış Manço'nun gerçekleşmeyen üç hayalini yazdı. 2023'de Türkiye'nin diğer Türk devletleri ile büyük bir medeniyet kuracağına işaret eden Manço'nun en büyük hayali Cumhuriyet'in 100. Yılında sahnede olmaktı...

 

Türk milliyetçiliği konusunda tutukusu ile bilinen Barış Manço'nun bir diğer hayali ise, Türk tarihinine ışık tutacak bir begesel projesiydi. Şimdiye kadar Rus ve Çin kaynaklarından okunan köklü Türk tarihine, Türk imzası ve kendi araştırmalarıyla yapacağı belgeselde tüm dünyaya anlatmayı planlamıştı. Manço'nun son hayali ise, aşık olduğu ülkesine cumhurbaşkanı olmaktı.

 

baris manco