Barış Murat Yağcı Acılar İçinde Yerde Kaldı! Barış Murat Yağcı'ya Ne Oldu?

TV8'de ilk bölümüyle bu cumartesi günü yayınlanacak Survivor yarışma programı için geri sayım sürerken, yayınlanan ilk fragmanda Barış Murat Yağcı acılar içerisinde yerde kaldı. Peki Barış Murat Yağcı'ya ne oldu? Cevaplar haberimizde.. 

 

TV8'de ilk bölümüyle bu cumartesi günü yayınlanacak Survivor yarışma programı için geri sayım sürerken, yayınlanan ilk fragmanda Barış Murat Yağcı acılar içerisinde yerde kaldı. Son dönemde yayınlanan görüntüleriyle sosual medyayı kasıp kavuran Survivor All Star 2022 bu cumartesi günü TV8 ekranlarında başlamaya hazırlanırken, yayınlanan ilk fragmanda Barış Murat Yağcı acılar içerisinde yerde kaldı. Peki Barış Murat Yağcı'ya ne oldu? Cevaplar haberimizde.. 

 

survivor all star 2022 de baris murat yagci sakatlandi

 

Acılar içerisinde yerde kaldı! 

 

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Survivor 2022 All Star heyecanı 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Yarışmaya damga vurmuş isimlerin bir kez daha mücadele edeceği Survivor'ın birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Ödül oyunu sırasında ünlüler takımında yarışan Barış Murat Yağcı'nın acılar içinde kalması herkesi korkuttu. Survivor All Star heyecanı 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Çekimleri Dominik'te yapılan Survivor'ın ilk gününde ünlüler ve gönüllüler takımları adalarına yerleşti. Ardından takımlar, ödül oyununa gitti. Ünlüler takımında; Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yarışacağı yarışmada; gönüllüler takımı ise şöyle; Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak yer alıyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Survivor All Star 2022'nin büyük bir merakla beklenen ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın "Oynayacağınız oyunla ilgili sürprizler sizi bekliyor" sözleri ile başlayan fragmanda, Survivor 2020'nin finalisti Barış Murat Yağcı'nın sakatlandığı anlar herkesi korkuttu. Parkurda acılar içinde yerde kalan 30 yaşındaki Barış'ın yardımına takım arkadaşları koştu. Survivor Barış'a ne olduğu ise ilk bölümde belli olacak.