Barış Murat Yağcı Hakkındaki Survivor'da Hile İddiaları Yasin Obuz'u Çileden Çıkardı!

Sosyal medya hizmeti veren Yunus isimli şahısın Instagram sayfasından ortaya attığı Survivor boyunca Barış Murat Yağcı'nın kendisi için destek istemesi iddiaları için eski Masterchef yarışmacısı ve Survivor'da Yağcı ile birlikte yarışan Yasin Obuz sert açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medya hizmeti veren Yunus isimli şahısın Instagram sayfasından ortaya attığı Survivor boyunca Barış Murat Yağcı'nın kendisi için destek istemesi iddiaları için eski Masterchef yarışmacısı ve Survivor'da Yağcı ile birlikte yarışan Yasin Obuz sert açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı için sosyal medya hizmeti veren Yunus isimli şahısın ortaya attığı iddialar Yasin Obuz'u çileden çıkardı. 

 

Cebimden ödediğim toplu SMS’ler ve reklamlar ile desteklediğim bu şahıs benle irtibatını kopardı!

 

Sosyal medya hizmeti veren Yunus Sedat Aydın, Survivor finalisti Barış Murat Yağcı hakkında olay yaratacak açıklamada bulundu. Yunus Sedat Aydın, Barış Murat Yağcı'nın Survivor boyunca kendisinden destek almak için anlaştığını fakat ödeme yapmadığını öne sürdü. Aydın, “Cebimden ödediğim toplu SMS’ler ve reklamlar ile desteklediğim bu şahıs, yarışma sonrası benimle irtibatını kopardı. Bu konu yargıya intikal edecek ” dedi. 

 

İşte o iddialar;

 

Baris Murat Yagci survivor hile 1

 

Baris Murat Yagci Survivor hile 2

 

Eğer iddialar doğruysa ortalığı 56'lık yaparım! 

 

İddialar karşısında Barış Murat Yağcı sessizliğini korurken, aynı yarışmada birlikte yarıştığı Yasin Obuz ise duruma sert tepki gösterdi. Obuz sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Eğer iddaalar doğruysa ortalığı 56’lık ederim ona göre... biz enayimiydik mk.. saf saf gittik 5 buçuk ay çile çektik... Sakin olun gencolar.. ben kimseye birşey daha demedim, köpeği olduğunuz itinizin suçu yoksa yine demeyeceğim, kimse üstüne alınmasın isim vermedim.. alın bunu bakim kemik dağılın. Az adam olun, anlık sinirlenirim ama ne olursa olsun aynı tabakta yemek yediğim arkadaşıma zarar vermem ama sizin gibiler yüzünden tahrik olmuyorum da değilim, az adam olun havlamayın... düşününce herkesin bi ailesi var gerek yok diyorum yine vicdanımın sesini dinliyorum" ifadelerini kullanan Obuz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklamalar; 

 

yasin obuz baris murat yagci survivor hile

 

yasin obuz survivor hile 4