Barış Murat Yağcı İle Nisa Bölükbaşı'nın Görüntüleri Olay Oldu!

Survivor 2020'nin yıldızlarından Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın Çeşme'deki samimi görüntülerinin ardından ortaya yeni çıkan görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Survivor 2020'nin yıldızlarından Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın Çeşme'deki samimi görüntülerinin ardından ortaya yeni çıkan görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor 2020'nin yıldızlarından Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın Çeşme'deki samimi görüntülerinin ardından ortaya yeni çıkan görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

 

Survivor 2020 yarışmacılarından Nisa ile Barış’ın bu görüntüleri gündeme bomba gibi düştü! Geçtiğimiz haftalarda Çeşme’de bir görüntüleri yayınlanan ve aralarında duygusal bir ilişki başladığı iddia edilen ikili konuyu net şekilde yalanlamamışlardı. Barış Murat Yağcı bugün atmış olduğu hikayede Nisa ile olan görüntülerini paylaşıp kısa bir süre sonra silerken bu durum kafalarda soru işareti bıraktı.

 

İşte o görüntüler;