Barış Murat Yağcı Ve Nisa Bölükbaşı İlişkileri Hakkında Bilgi Verdiler!

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızları Barış Murat Yağcı ve sevgilisi Nisa Bölükbaşı, yayınladıkları videolarında ilişkileriyle ilgili merak edilenleri anlattılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızları Barış Murat Yağcı ve sevgilisi Nisa Bölükbaşı, yayınladıkları videolarında ilişkileriyle ilgili merak edilenleri anlattılar. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızları Barış Murat Yağcı ve sevgilisi Nisa Bölükbaşı, yayınladıkları videolarında ilişkileriyle ilgili merak edilenleri anlattılar. 

 

Yayındıkları videolarında ilişkilerini neden gizlediklerini ilk kez açıklayan ünlü TV yıldızlarından Barış Murat Yağcı, Nisa'nın babasının bu ilişkinin ortaya çıkmasını istememesinden kaynaklı bu şekilde hareket ettiklerini söyledi. Ünlü oyuncu, "Nisa’nın ailesi 'kendi içinizde yaşayın, dışarıya çok fazla gözükmeyin' demişti. Böyle istediği için ben de normal karşıladım ve koruma içgüdüsüyle yaklaştım" dedi.

 

Nasıl sevmezdim! 

 

Öpüşme videosunun sosyal medyaya sızdırılması sonrası aşk yaşadıklarını itiraf eden ikiliden Barış Murat Yağcı, "Gözlerime bakarken gözlerinin içi gülüyordu, nasıl sevmezdim?" mesajı ile dikkat çekmişti.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.