Barış Özcan Apple Glass Hakkındaki Son Bilgileri Aktardı!

Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji, tasarım hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan, yayınladığı videosunda Apple Glass hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji, tasarım hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan, yayınladığı videosunda Apple Glass hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan, yayınladığı videosunda Apple Glass hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda Apple Glass hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "Sanal gerçeklik gözlükleri bir süre önce hayatımıza girdi ve özellikle oyun severler için yepyeni bir dünyanın kapılarını araladı. Yeni geliştirilen modellerle hem küçülüp ucuzladılar hem de kablosuz olarak daha özgür hareket edebilmemizi sağladılar. Sırada gerçeklikle sanallık arasındaki bu sınırın iyice incelmesinie yol açacak artırılmış gerçeklik gözlükleri var. Aslında Google Glass’la bu akıllı gözlükler de bir süre önce gündemimize girdi ama bir türlü yaygınlaşamadı. Bu konuda hemen herkes Apple’ın geliştirdiği düşünülen gözlüğü bekliyor ve o gözlükle ilgili geçtiğimiz günlerde bazı detaylar resmi olmayan kanallardan açığa çıktı." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.