Barış Özcan Sherlock Holmes'in Görme Yeteneğine Değindi!

Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji ve tasarım hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Barış Özcan, yayınladığı videosunda Sherlock Holmes'in görme yeteneği konusunda bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji ve tasarım hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Barış Özcan, yayınladığı videosunda Sherlock Holmes'in görme yeteneği konusunda bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Barış Özcan, yayınladığı videosunda Sherlock Holmes'in görme yeteneği konusunda bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda konuyla ilgili "Sherlock Holmes’in nasıl bir analiz yeteneğine sahip olduğuna pek çok kez tanık olduk. Başka insanların göremediklerini görme konusunda çok özel bir yeteneği var.

- Bir fikrin var mı?

- Şu ana kadar yedi tane.

- Yedi mi?

Yedi mi? Nasıl oluyor da böyle bir görme yeteneği kazanabiliyor? Gelin biz de bu videoda biraz Sherlock Holmes’cilik oynayalım. 1. Sezonun 3. bölümündeki bu sahnede onun ipuçlarını aradığı hikayeyle hiç ilgisi olmayan bir ayrıntıya dikkatiniz çekmek istiyorum. Arkadaki köprüye..." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriğiyle takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.