Bartu Küçükçağlayan İle Serdar Ortaç'ın Canlı Yayını İzlenme Rekoru Kırdı! Ortaç'ı Kovdu!

Sosyal medyada yaptıkları canlı yayınlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş, karantina günlerinde başlattıkları Instagram yayını Mücbir Sebepler ile binlerce kişiye ulaşırken, önceki gün ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ı canlı yayına aldıkları program izlenme rekoru kırdı.

 

Sosyal medyada yaptıkları canlı yayınlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş, karantina günlerinde başlattıkları Instagram yayını Mücbir Sebepler ile binlerce kişiye ulaşırken, önceki gün ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ı canlı yayına aldıkları program izlenme rekoru kırdı. Müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Şarkıcı Serdar Ortaç'ın Instagram yayını sosyal medyada gündem oldu. Küçükçağlayan Ortaç'ı yayından attı. 

 

78 binden fazla izlendi! 

 

Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş’ın karantina günlerinde başlattığı Instagram yayını Mücbir Sebepler’i her akşam binlerce kişi izliyor. Mücbir Sebepler’in dün akşamki (6 Mayıs) konuğu Serdar Ortaç’tı. Pop müziğin başarılı ismi Serdar Ortaç ile Bartu Küçükçağlayan’ın sohbetini anlık yaklaşık 78 binden fazla kişi izledi.