Bartu KüçükçaÄŸlayan Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Bartu KüçükçaÄŸlayan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü müzisyen ve oyuncu Bartu KüçükçaÄŸlayan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bartu KüçükçaÄŸlayan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Bartu KüçükçaÄŸlayan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü müzisyen ve oyuncu Bartu KüçükçaÄŸlayan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü müzisyen ve oyuncu Bartu KüçükçaÄŸlayan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bartu KüçükçaÄŸlayan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bartu kucukcaglayan kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Bartu KüçükçaÄŸlayan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Bartu KüçükçaÄŸlayan kimdir? Bartu KüçükçaÄŸlayan (23 Nisan 1983, EskiÅŸehir); Türk müzisyen; tiyatro, televizyon ve sinema oyuncusudur. Kendisi aynı zamanda Canavar Banavar takma ismi ile Büyük Ev Ablukada grubunun solistidir ve gitar çalmaktadır. KüçükçaÄŸlayan, 1983 yılında EskiÅŸehir’de doÄŸmuÅŸtur. EskiÅŸehir GeliÅŸim Kolejinden mezun oldu.  EskiÅŸehir’de yaÅŸadığı yılnce “ııaa” adlı bir müzik grubunda sonra “Üç Korner Bir Penaltı” adlı bir müzik grubunda solist ve gitarist olarak yer aldı. Ä°stanbul'a geldikten sonra da müzik çalışmalarını devam ettirdi. Çalışmalarını, 365/24 ile Bonadrag isimli baÅŸka bir grubun birleÅŸmesiyle kurulan “Yerden Yüksek” isimli grubun vokali olarak sürdürdü. 2006 yılında dağılan Yerden Yüksek'ten müzik yaÅŸamını “Büyük Ev Ablukada” isimli grupta "Canavar Banavar" takma ismi ile solist ve gitarist olarak yer almaktadır.

 

2001 yılında Ä°stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. 2002 yılında da Yıldız Kenter’in Kenter Tiyatrosu’nda oynamaya baÅŸladı. 2010 yılında yönetmen Seren Yüce’nin ÇoÄŸunluk filmindeki rolüyle 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En Ä°yi Erkek Oyuncu Ödülü dahil olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında pek çok ödüle layık görüldü. Bu filmde Settar TanrıöÄŸen, Esme Madra, Nihal KoldaÅŸ, Erkan Can ile rolleri paylaÅŸtı. 2012 yılında baÅŸlayıp 2014 yılında biten, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan “Yalan Dünya” adlı dizide Altan Erkekli, Olgun ÅžimÅŸek, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Rutkay Aziz, Gonca Vuslateri, Gupse Özay, Sarp Apak, Füsun Demirel, ile beraber oynadı. 18 Mart 2015 tarihinde  "Komedi Türkiye" adlı yarışma programında Bartu KüçükçaÄŸlayan ile birlikte Ömür Arpacı, Derya KaradaÅŸ, Murat Akkoyunlu gibi oyuncular yarışmacı koçluÄŸu yaptı. Åžimdilerde ise 'Jet sosyete' adlı dizide Gündüz karakterine hayat vermekte.