Başak Kablan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Başak Kablan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Başak Kablan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Başak Kablan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

Başak Kablan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Başak Kablan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Başak Kablan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Başak Kablan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

basak kablan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Başak Kablan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne?

 

Başak Kablan kimdir? Başak Kablan, 1990 yılında İstanbul'da doğdu, 18 yaşında okumaya Bursa'ya gitti. O güne kadar İstanbul'u hiç keşfetmediğini söyleyen Başak Kablan YouTube macerası için en önemli adımı ise Bursa'da attığını söylüyor. Uludağ Üniversitesi'nde işletme bölümünü bitiren Başak Kablan, YouTube serüvenine gelene kadar ise birçok işte çalışmış. Genellikle reklam, medya, teknoloji, sinema, edebiyat gibi alanlarda faaliyet gösteren işlerde bulunmuş. Başak Kablan, üniversite yıllarından sonra birçok iş alanında aktif olarak çalışsa da YouTube ile birlikte farklı bir alana da evrilmiş. Çektiği bir video da ise kendisine ait bilinmeyenleri de anlatıyor. Ayrıca Başak Kablan Twitter ve Instagram gibi sosyal medya plarformlarında da yer almakta. Sağ ve sol yönünü bilmiyor. Adres tarif edemiyor. Küçükken hayran olduğu şarkıcı Çelik. Üzerinde büyük markalar yazan kıyafetler giymeyi sevmiyor. Yalnız olmayı seviyor. Kendisinden büyük insanlarla arkadaşlık yapmayı seviyor.