Bastonuyla Poz Veren Turabi Çamkıran'dan Survivor 2024 All Star Açıklaması!

TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına baÅŸlaması beklenen Survivor 2024 All Star'da yarışacak Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda bastonuyla poz verirken açıklamalar yaptı. 

 

TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına baÅŸlaması beklenen Survivor 2024 All Star'da yarışacak Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda bastonuyla poz verirken açıklamalar yaptı. TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına baÅŸlaması beklenen Survivor 2024 All Star'da yarışacak Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda bastonuyla poz verirken açıklamalar yaptı. 

 

Survivor 2024 yılında All Star sezonu ile izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı’nın önümüzdeki sezon yarışmada olacağını duyurduÄŸu isimler arasında yer alan Turabi sosyal medya hesabından bastonlu pozunu yayınladı. Kısa süre önce kaza geçiren Turabi, saÄŸlık durumuna dair açıklama yaptı. Yarıştığı dönemde performansı, sözleri ve tartışmalarıyla Survivor’a damga vuran Turabi Çamkıran All Star sezonu yarışmacıları arasına da katıldı.

 

"KESÄ°NLÄ°KLE HAKLISIN”

 

Instagram hesabından rakiplerine seslenen Turabi, "Valla Acun abi beni aradığın zaman, saÄŸlığımdan dolayı aldığım ilaçların etkisinden de olsa gerek Survivor All Star'ı, finalden sonra da gençliÄŸimden beri hayalim olan Acun Firarda'yı, Turbo Firarda olarak sunmamı istediÄŸini sanmıştım. MeÄŸerse All Star'a davet etmiÅŸsin beni. Valla kusura bakma abi, benim buradaki Hollywood hayatımı bırakıp, oradaki açlığa geleceÄŸimi sanıyorsan… Kesinlikle haklısın" demiÅŸti.

 

"GÜNÜN SONUNDA KAZANAN BEN OLACAÄžIM”

 

Turabi, ÅŸöyle devam etmiÅŸti:

 

Bir de rica etsem yarışmacılarına söyler misin iyi hazırlansınlar. Öyle bomboÅŸ ve de normal antrenman yaparak gelmesinler. Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama deÄŸsinler. Tüm ÅŸampiyonları da davet et lütfen. Bakalım SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler! Ve yeni bir iddiaya ne dersin!? Adını sen koy. Benim için fark etmez. Günün sonunda yarışmayı da iddiayı da kazanan ben olacağım. Survivor All Star'a gelmemi kıskananlar kudurduktan hemen sonra bu adresten bana ulaÅŸabilirler… Çatla da patla nokta kom. Yarıştığı dönemde performansı, sözleri ve tartışmalarıyla Survivor’a damga vuran Turabi Çamkıran All Star sezonu yarışmacıları arasına da katıldı.

 

bastonuyla poz veren turabi camkiran dan survivor 2024 aciklamasi

 

BASTONUMDAN KURTULACAÄžIM Ä°NÅžALLAH

 

Turabi henüz saÄŸlık sorunlarını atlatabilmiÅŸ deÄŸil. Bastonlu halini paylaÅŸan Turabi "Aralık ayının ilk haftaları bastondan kurtulacağım inÅŸallah. Fizik tedavi sürecim iyi ilerliyor. Ocakta eski saÄŸlığıma kavuÅŸacağımı söylüyor doktorum" dedi.